- Format
- Relié
- EAN13
- 9782344037140
- ISBN
- 978-2-344-03714-0
- Éditeur
- Glénat Livres
- Date de publication
- 02/10/2019
- Collection
- Le verre et l'assiette
- Nombre de pages
- 320
- Dimensions
- 32 x 22 x 4 cm
- Poids
- 2145 g
- Langue
- anglais
Christophe Pelé, Le Clarence (version GB)
The Cookbook
De Christophe Pelé, Chihiro Masui
Photographies de Richard Haughton
Traduit par Celina Lemaire
Glénat Livres
Le verre et l'assiette
In the heart of Paris, at no. 31 avenue Franklin-Delano-Roosevelt, a private mansion built in 1884, Prince Robert of Luxembourg made a daring decision: to introduce to the world the cuisine of a quiet chef, whose astonishing modernity quickly captivated the world of gastronomy.
The chef: Christophe Pelé.
The place/ Le Clarence.
At Le Clarence, every meal is unique.
Christophe Pelé creates vibrant, modern cuisine, in subtle harmony with its warm, traditionally elegant setting.
The chef: Christophe Pelé.
The place/ Le Clarence.
At Le Clarence, every meal is unique.
Christophe Pelé creates vibrant, modern cuisine, in subtle harmony with its warm, traditionally elegant setting.
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